Kwota za wyżywienie w marcu wynosi 85,50 tj. od 1 marca do 27 marca czyli 19 dni. Płatność do 10 każdego miesiąca. 
 

Jadłospis 18.03.- 22.03.


PONIEDZIAŁEK

ZUPA OGÓRKOWA 

MAKARON Z KURCZAKIEM I CUKINIA W SOSIE CURRY 

(*1,2,6)


WTOREK
ROSOLNIK 

KOTLET DROBIOWY, ZIEMNIAKI PUREE, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY Z JABŁKIEM I  ŻURAWINĄ

(*1,2,4,6)


ŚRODA

ZUPA  PIECZARKOWA 

SCHAB W SOSIE DYNIOWYM , KASZA JĘCZMIENNA, SURÓWKA Z MARCHEWKI 

(*1,2,6)


CZWARTEK

ZUPA KALAFIOROWA

RISOTTO Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI  ( MARCHEW, CUKINIA, PIECZARKA) 

(*1,2,4,6)


PIĄTEK

KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY 

PIEROGI Z TWAROGIEM I SOSEM MALINOWYM 

(*1,2,4,6,)

 

Płatności należy dokonywać wyłącznie w postaci przelewu na rachunek bankowy:
47 1240 6452 1111 0010 4803 5548

Prosimy o wpłacanie należnej ODLICZONEJ kwoty (bez zaokrąglania do pełnych złotych) terminowo do dnia 10-ego każdego miesiąca.
Dziecko, którego rodzic nie wpłaci wymaganej kwoty w terminie, będzie mogło korzystać z obiadów od dnia następnego po dokonanej wpłacie. W przypadku rezygnacji z obiadów szkolnych uprasza się o informację telefoniczną.
W przypadku płatności za obiady w wybrane dni tygodnia należy taką informację zgłosić telefonicznie (885 905 352) lub podać ją w tytule przelewu, pomniejszając jednocześnie ogólną kwotę. Informację należy podawać każdorazowo.

Informacje o odpisach można uzyskać pod nr telefonu: 885 905 352

Nieobecność ucznia na obiedzie należy zgłaszać intendentowi osobiście lub telefonicznie : w dniu odpisu do godz. 8.30, w każdym następnym dniu do godz. 14.30.
Jeśli rodzic nie zgłosi nieobecności dziecka u intendenta, odpis nie będzie uwzględniony.

Wszelkich informacji dotyczących obiadów szkolnych udziela:
Barbara Jagielska
885 905 352

Partnerzy i linki

ROK NATO logo niebieskie z tłem 

BMMU Logo Poziom internet PL

soit logo

Logo sto dyskryminacji

soc
program dla szkol logo

deklaracja dostepnosci logo

logo emic


logo certyfikatu szkoła

edurewolucja logo

logotyp bip

logo kuratorium

polityka prywatności logo

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Więcej informacji znajdziesz Tutaj.