Jadłospis 18.03.- 22.03.
PONIEDZIAŁEK
ZUPA OGÓRKOWA
MAKARON Z KURCZAKIEM I CUKINIA W SOSIE CURRY
(*1,2,6)
WTOREK
ROSOLNIK
KOTLET DROBIOWY, ZIEMNIAKI PUREE, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY Z JABŁKIEM I ŻURAWINĄ
(*1,2,4,6)
ŚRODA
ZUPA PIECZARKOWA
SCHAB W SOSIE DYNIOWYM , KASZA JĘCZMIENNA, SURÓWKA Z MARCHEWKI
(*1,2,6)
CZWARTEK
ZUPA KALAFIOROWA
RISOTTO Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI ( MARCHEW, CUKINIA, PIECZARKA)
(*1,2,4,6)
PIĄTEK
KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY
PIEROGI Z TWAROGIEM I SOSEM MALINOWYM
(*1,2,4,6,)
Płatności należy dokonywać wyłącznie w postaci przelewu na rachunek bankowy:
47 1240 6452 1111 0010 4803 5548
Prosimy o wpłacanie należnej ODLICZONEJ kwoty (bez zaokrąglania do pełnych złotych) terminowo do dnia 10-ego każdego miesiąca.
Dziecko, którego rodzic nie wpłaci wymaganej kwoty w terminie, będzie mogło korzystać z obiadów od dnia następnego po dokonanej wpłacie. W przypadku rezygnacji z obiadów szkolnych uprasza się o informację telefoniczną.
W przypadku płatności za obiady w wybrane dni tygodnia należy taką informację zgłosić telefonicznie (885 905 352) lub podać ją w tytule przelewu, pomniejszając jednocześnie ogólną kwotę. Informację należy podawać każdorazowo.
Informacje o odpisach można uzyskać pod nr telefonu: 885 905 352
Nieobecność ucznia na obiedzie należy zgłaszać intendentowi osobiście lub telefonicznie : w dniu odpisu do godz. 8.30, w każdym następnym dniu do godz. 14.30.
Jeśli rodzic nie zgłosi nieobecności dziecka u intendenta, odpis nie będzie uwzględniony.
Wszelkich informacji dotyczących obiadów szkolnych udziela:
Barbara Jagielska
885 905 352